Om friskvårdslösningar

Vi erbjuder företag flexibla och anpassade friskvårdslösningar efter era önskemål. Det kan t.ex. vara en friskvårdsdag med massage, rörlighetsträning, stretch & töj eller varför inte konditionsträning, stabilitetsträning och introduktion till HPB-Hälsoprofilbedömning. Vi är flexibla efter era önskemål.

Vi erbjuder även lunchträning ute hos företag. En smidig lösning där vi ansvarar för planering och genomförande av träningspasset och företaget håller med lämpliga lokaler. I träningspasset fokuserar vi på rörlighet, koordination, styrka och uthållighet.

Vi har även genomfört Stegräkningstävlingar på flera olika företag i Linköping. Personalen delades in i lag och segrande lag fick fina priser. Dessa gemensamma tävlingar blev början på en längre satsning inom förebyggande friskvård för personalen, där även Hälsoprofilbedömning och Företagsmassage kom att ingå.

Många arbetsgivare har utnyttjat möjlighet till förebyggande och avdragsgill friskvård för att minska sjukfrånvaron och öka motivationen hos de anställda.

Möjlighet finns även till företagsmassage för de anställda ute på arbetsplatsen eller på vår mottagning.

Avdragsgillt för arbetsgivare
Uppskattat av de anställda
Förebyggande friskvård

HÄR FINNS VI:

Vi erbjuder även:

FIBROMASSAGE

FIBROMASSAGE

Fibromassagen genomförs med mycket olja, lätt beröring och en del speciella grepp...

ANDNINGSMASSAGE

ANDNINGSMASSAGE

För behandling av andningsrelaterade problem så som astma.

IDROTTSMASSAGE

IDROTTSMASSAGE

Förebygger bl.a. muskulära skador och hjälper återhämtningen.

VARM OLJEMASSAGE

VARM OLJEMASSAGE

En härligt avslappnande massage med en ljuvligt varm lavendel eller citrusdoftande olja