GÅ EN KURS I KINESIOLOGYTAPE!

Vi erbjuder kurser inom kinesiologytape för såväl privatpersoner som föreningar , företag och kliniker eller mottagningar.

Vi är utbildade kinesiologytapeinstruktörer med flera års erfarenhet och håller utbildningar inom användandet av kinesiologytape (grund, fortsättning, idrott och fotterapeuter).

I alla kurser ingår fika och vår nyproducerade succébok ”Lär dig tejpa med kinesiologytape” Boken är i hårdband på 86 A4 sidor i färg med över 80 olika tejpningar illustrerade med text och bild.

Välj mellan dessa kurstillfällen:

  • Grundkurs, Linköping,  21 april 2018 – 1.680kr exkl. moms

(Kom ihåg att din anmälan är bindande! Avbokning måste ske senast en vecka före kursstart annars utgår full debitering. Om färre än 8 anmälda kan vi komma att ställa in eller flytta angiven kurs. Detta meddelas i så fall 14 dagar före kursstart.)

Du är inte anmäld till kursen förrän du fått en bokningsbekräftelse per mail. Betalning av kursavgiften sker mot faktura efter genomförd kurs. I samband med kursen erbjuds även tejppaket till kraftigt reducerade priser!

Har du frågor om kurserna, kontakta kursinstruktör Pierre Söderfjord på [email protected].

Tipsa oss om utbildningar! Alla som tipsar oss om utbildningar som genomförs med fler än 10 deltagare erhåller en gratisplats på utbildningen!

Passar inte datumen? Begär offert om vi ska komma till ert företag, förening, mottagning eller klinik och utbilda flera samtidigt!

ANMÄL DIG HÄR!

Välj kurstillfälle

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer