Kursinnehåll

  • Genomgång av kinesiologytapens historia, egenskaper och skillnader mellan de olika tekniker som är kända.
  • Mycket praktik (tejpning från knä och nedåt) som varvas med teori och frågeställningar under dagen för att utveckla dina färdigheter att använda kinesiologytape baserat på denna utbildning och dina praktiska och teoretiska förkunskaper inom anatomi/fysiologi.
  • I kursen ingår alltid vår nyproducerade bok ”Tejpa med kinesiologytape – Fot & Ben” speciellt framtaget för medicinska fotterapeuter på svenska, 80 A4 sidor i färg med över 60 olika tejpningar från höft och nedåt, kursintyg, medicinsk hårhyvel och all övningstejp som används under kursen.

Grundkurs kinesiologytape Fotterapeuter är speciellt framtagen efter önskemål och anpassad för Medicinska Fotterapeuter. Kursen är på 7 timmar, kl.09:00-17:00 med uppehåll för lunch 12:00-13:00 samt kortare avbrott för fika på f.m och e.m. Fika för deltagarna på utbildningen tillhandahålls om så önskas av utföraren samt lokaler för utbildningen.
Kurserna genomförs i samarbete med och ute i respektive medlemsdistrikt av Sveriges Fotterapeuter efter överenskommelse.

Bokning

Boka er kurs i samråd med  pierre@creativfriskvard.se, betalning oss tillhanda senast 7 dagar före kursstart. Om färre än 8 anmälda kan vi komma att ställa in eller flytta angiven kurs. Detta meddelas i så fall 14 dagar före kursstart (ev. kreditering sker därefter)

Avbokningsvillkor

Senast 7 dagar innan kursstart har du möjlighet att avboka din kurs utan kostnad

Pris

2100kr

Tipsa oss om utbildningar! Alla som tipsar oss om utbildningar som genomförs med fler än 10 deltagare erhåller en gratisplats på utbildningen! Perfekt för de olika distrikten som bjuder in sina medlemmar att delta!

 Begär offert om vi ska komma till ert företag, förening, mottagning eller klinik och utbilda flera samtidigt.