En kurs där du får lära dig grunderna i kinesiologytape. Perfekt om du inte har någon eller väldigt lite erfarenhet av kinesiologytape sen tidigare. I kursen ingår mycket praktik som varvas med teori och frågeställningar under dagen för att utveckla dina färdigheter att använda kinesiologytape baserat på denna utbildning och dina praktiska och teoretiska förkunskaper inom anatomi/fysiologi.

Kursinnehåll

  • Kinesiologytapens historia & egenskaper
  • Genomgång av olika tekniker
  • Mycket praktisk tejpning!
  • Kursintyg, hårhyvel, övningstejp + bok ingår!

Grundkursen i kinesiologytape är på 7 timmar, kl. 09:00-17:00 med uppehåll för lunch 12:00-13:00 samt kortare avbrott för fika på f.m och e.m. Fika för deltagarna på utbildningen tillhandahålls av utföraren samt lokaler för utbildningen.

Bokning

Se aktuella kursdatum HÄR

Boka din kurs via pierre@creativfriskvard.se eller bokningsformuläret på kurssidan, betalning oss tillhanda senast 7 dagar före kursstart. Om färre än 8 anmälda kan vi komma att ställa in eller flytta angiven kurs. Detta meddelas i så fall 14 dagar före kursstart (ev. kreditering sker därefter)

Avbokningsvillkor

Senast 7 dagar innan kursstart har du möjlighet att avboka din kurs utan kostnad

Pris

2100 kr

Tipsa oss om utbildningar! Alla som tipsar oss om utbildningar som genomförs med fler än 10 deltagare erhåller en gratisplats på utbildningen! Perfekt för kliniker, mottagningar eller föreningar som bjuder in andra att delta!

 Begär offert om vi ska komma till ert företag, förening, mottagning eller klinik och utbilda flera samtidigt.