was successfully added to your cart.

Grundkurs kinesiologytape

Nu har vi genomför ytterligare en Grundutbildning i kinesiologytape!

Under fredagen den 27 mars genomförde vi ytterligare en av våra populära utbildningar inom kinesiologytape. Vi höll till i Idrottens Hus i Linköping. Den här gången var det en grundutbildning som stod på schemat. En fullmatad dag med många olika tejpningar för hela kroppen som varvades med teori och en hel del nyttiga tips.

Deltagarna på utbildningen var representerade av såväl sjukgymnaster och massörer som fotterapeuter och sjuksköterskor. En skara med en bred kompetens och flera års erfarenhet inom respektive specialområde som ville komplettera sina kunskaper med ännu ett område – lära sig tejpa med kinesiologytape.

Dagen varvades med både lunch och fika som ett naturligt avbrott mellan alla tejpningar. Dagen till ära hade vi även besök av Ida Söderfjord, Grafisk designer från idacecilia.se som förevigade dagens aktiviteter med sin kamera.

Fredagen den 8 maj kör vi vårens sista Grundutbildning inom kinesiologytape och i dagsläget har vi fortfarande några platser kvar. Så passa på att anmäla dig!

ANMÄL DIG HÄR

Nya kursdatum för hösten beräknas komma upp på hemsidan under senare delen av april.

Tack för en toppenfredag! Bra upplägg på kursen och klara och tydliga instruktioner. Bra feedback!

Mia

Tack för en bra kurs. Mycket att tänka på och många detaljer. Jag är nöjd

Kjell

En dag med väldigt mycket praktiskt arbete! Stort tack!

Sebastian
Cecilia Söderfjord

Author Cecilia Söderfjord

Cecilia är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massageterapeut och har dessutom utbildning inom både triggerpunktsbehandling, idrottsmedicin och diagnostik & behandling. Cecilia har många års erfarenhet inom friskvård.

More posts by Cecilia Söderfjord

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.