Creativ Friskvård startade sin verksamhet som en enskild firma under våren 2003 med massage som den huvudsakliga inriktningen. Då efterfrågan på massage har tilltagit så flyttade vi till större lokaler under våren 2005. Vi kompletterade även vårt utbud med Floating och HPB-Hälsoprofilbedömning.

Januari 2006 ombildades företaget till Creativ Friskvård i Linköping AB och vi fördubblade ytan på våra lokaler. I mars 2007 blev vi uttagna som leverantör av friskvård för de rikstäckande friskvårdskedjorna Wellnet och Friskvårdskuponger. Utbudet har även utökats under 2011 utifrån den ökade efterfrågan inom Idrott och Träning.

Genom vår webbshop vi säljer idrott- och rehabprodukter med leveranser över hela Sverige. Vi håller även kurser och utbildningar inom kinesiologytape för sjukgymnaster, naprapater, massörer men även spelare och ledare.

Sedan våren 2017 har vi renodlat verksamheten till utbildning och försäljning av kinesiologytape och våra populära böcker. Mottagningsverksamheten är såld och bedrivs i annan regi.

  076-650 30 75

  info@creativfriskvard.se

  Tolebo 3, 589 64 Sturefors

Cecilia Söderfjord

Cecilia Söderfjord

Certifierad Massageterapeut

Cecilia är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massageterapeut och har dessutom utbildning inom både triggerpunktsbehandling, idrottsmedicin och diagnostik & behandling. Cecilia har många års erfarenhet inom friskvård.

Pierre Söderfjord

Pierre Söderfjord

Elittränare & Certifierad Massageterapeut

Pierre är av Linnéuniversitetet utbildad Elittränare och av Riksidrottsförbundet Certifierad Fystränare. Pierre är dessutom av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massageterapeut och har vidarutbildning inom andningsmassage, hälsoprofilbedömning och situationsanpassat ledarskap. Pierre har många års erfarenhet av fys och rehabträning på elitnivå genom bland annat Linköpings Fotboll Club och Linköpings Hockey Club.

SAMARBETSPARTNERS