was successfully added to your cart.

Vi presenterar stolt: LÄR DIG TEJPA MED KINESIOLOGYTAPE

lar-dig-tejpa

Nu har vi äntligen fått boken Lär dig tejpa med kinesiologytape från tryckeriet. En bok som vi har jobbat stenhårt med sedan tidigt i våras för att vara först ut med en bok på svenska om kinesiologytape. Den släpptes förra veckan i samarbete med SISU Idrottsböcker och deras medlemmar fick möjlighet att vara först att beställa.

Glädjande nog sålde vi slut på hela första upplagan under första veckan och fick omgående lägga en ny beställning till tryckeriet. Enligt uppgift var det en av de bäst säljande böcker hittills, vilket är oerhört kul!

Boken Lär dig tejpa med kinesiologytape är i hårdband på 86 A4 sidor i fullfärg och innehåller över 80 olika tejpningar och helt på svenska. Varje tejpning innehåller beskrivande text och instruktiva färgbilder steg för steg. Flera av tejpningarna har även alternativa tejpningar illustrerade. Du får lära dig flera olika appliceringstekniker, klipptekniker och tejpens historia. Du får lära dig att tejpa t.ex. benhinnor, hälsporre, Hallux Valgus, nackspärr och musarm. Boken riktar sig till såväl intresserade föräldrar, ledare och aktiva men även till professionella terapeuter som till exempel sjukgymnaster, massörer och naprapater. Boken fungerar även som kurslitteratur på utbildningar inom området.

Nu har även du möjlighet att beställa Lär dig tejpa med kinesiologytape till ett exklusivt introduktionspris i vår webbshop. Passa även på att beställa ett av våra Tejppaket till ett mycket reducerat pris för att komma igång med tejpningen på en gång!

Fram till 31 oktober kan du köpa boken för endast 298kr (ordinarie pris: 398kr).

BESTÄLL DITT EX IDAG!

_MG_1636_900px(Författaren Pierre Söderfjord med nya boken Lär dig tejpa med kinesiologytape)

Pierre Söderfjord

Author Pierre Söderfjord

Elittränare & Certifierad Massageterapeut på Creativ Friskvård i Linköping AB Pierre är av Linnéuniversitet utbildad Elittränare och av branschrådet Svensk Massage Certifierad Massageterapeut. Pierre driver Creativ Friskvård i Linköping med tillhörande webshop.

More posts by Pierre Söderfjord

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.