kursdatum
Nu har vi bokat in höstens kurser i kinesiologytape! Alla kurserna hålls i Linköping, men vi finns som vanligt tillgängliga för skräddarsydda kurser på valfri plats (kontakta Pierre om du vill veta mer!)
Vi kommer köra två grundkurser och en avancerad grundkurs. Den avancerade grundkursen är ny för i år och riktar sig till dig som är utbildad massör/personlig tränare och vill få en komplett och djupgående grundkurs. Målet i slutet av kursen är att du med självförtroende ska kunna använda kinesiologytape i ditt yrke. Kursen hålls 10-17 & 9-13 under två dagar och sker i samarbete med Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar. (Vill du veta mer om vår avancerade grundkurs kan du läsa om den här).
Grundkurserna är för dig som inte har någon – eller väldigt lite – förkunskap inom kinesiologytape, men vill lära dig grunderna ordentligt. Du behöver inte ha någon speciell bakgrund eller yrkesroll, tidigare kursdeltagare har varit allt från sjukgymnaster och undersköterskor till idrottsledare och glada motionärer! (Vill du veta mer om vår grundkurs så har vi skrivit några inlägg om den här och här).

Höstens kursdatum:

  • Grundkurs: 18 september, Idrottens Hus, Linköping
  • Grundkurs: 16 oktober, Idrottens Hus, Linköping
  • Avancerad Grundkurs: 21-22 november, Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar, Linköping