Nu har vi uppdaterat vår hemsida och även öppnat vår nya webshop!

 
lansering_ny-webbsida
Under våren har vi arbetat med att förbättra vår hemsida. I samarbete med Ida Söderfjord på idacecilia.se har olika teman testats och utvärderats för att skapa en sida som är responsiv på alla typer av media. Såväl på mobilen och surfplattan som i din dator eller tv. Detta för att våra besökare ska kunna ta del av informationen var man än är eller vad man än använder sig av.
Vi har även gjort det lättare att hitta snabbare vägar till vår nätbokning, vilket blivit en stor succé sedan vi drog igång det under hösten. Möjligheten att själv kunna boka in sig för behandling oavsett tidpunkt på dygnet är mycket uppskattat. Det underlättar även för oss då vi oftast är upptagna med behandlingar under våra öppettider och kan ha svårt att svara i telefon alla gånger.
Efter uppmaning så har Träningsbloggen tillkommit och även utvecklats till ett mer permanent inslag med återkommande artiklar om träning och hälsa. Uppskattat av många är de olika tipsen vid t.ex. nackspärr eller ont i benhinnorna. Dessa artiklar följs ofta av konkreta tips för träning eller rehab.
Vi lägger upp många olika exempel på träningsövningar på vår kanal på YouTube, nu har vi passerat 80 000 visningar och antalet prenumeranter ökar stadigt. Vill du få tips och kanske lite ny inspiration till din tränings? kolla in på vår kanal och välj bland flera hundra olika övningar.
Sedan flera år tillbaka har vi även bedrivit försäljning och utbildning inom kinesiologytape. Detta har öppnat upp för utökad försäljning via vår webshop där du hittar en mängd olika varianter av kinesiologytape, utbildningsmaterial och även olika former av utbildningar inom kinesiologytape. Vi har ett unikt utbildningsmaterial på svenska med över 40 illustrationer fördelat på 60 A4 sidor i färg. medverkar i materialet gör Charlotte Rohlin och Johan Hydén. All tejp som vi säljer har vi själva testat och utvärderat och är sådan som vi själva använder på kurser och på vår mottagning. Du kan förvänta dig hög kvalitet och ett bra pris på produkten.
Så ta en stund och titta runt på vår sida, läs gärna våra artiklar om träning, titta in i webshopen och kanske rent av boka in en behandling hos oss på Creativ Friskvård i Linköping.
 
Nyhetsbrev3_900px