Var med i Creativ Friskvårds tävling och tävla om en träff med en Personlig tränare

Nu inleder vi 2014 med en tävling med en möjlighet att vinna en träff med en Personlig Tränare här hos oss på Creativ Friskvård. Allt för att du ska kunna förbättra ditt testvärde, med andra ord din kondition för att undvika eventuella framtida risker för ohälsa. Första priset i tävlingen är en konditionstest och 60 min. träningskonsultation samt en pilatesboll till ett värde av 1839 kr! Dessutom ingår en uppföljning med träningskonsultation och konditionstest!
Konditionstestet ger dig ditt testvärde och under träningskonsultationen får du ett personligt anpassat träningsprogram av en Personlig tränare samt en pilatesboll för övningar hemma. Exempel på pilatesövningar hittar du här på vår kanal på YouTube >>
Personlig tränare
 
För att delta: Gilla Creativ Friskvårds facebooksida. Skicka ett meddelande till facebook-sidan eller till info@creativfriskvard.se och motivera varför just DU ska vinna.
Bästa motiveringen vinner.
 1:a pris: Träningskonsultation + Konditionstest + Pilatesboll samt en uppföljning med Träningskonsultation och Konditionstest
2:a – 5:e pris: Pilatesboll
Sista tävlingsdag: 28 februari. Vinnare presenteras på Creativ Friskvårds facebook-sida senast 3 mars. Ett bidrag per person gäller, men eventuell vinst får skänkas bort till valfri person. Träningskonsultationerna och konditionstesten utförs på Creativ Friskvårds mottagning. Pilatesbollarna hämtas även dem ut på mottagningen. Minst 20 tävlingsbidrag krävs för att tävlingen ska genomföras. Juryn består av medarbetare på Creativ Friskvård. Beslut om vinnare kan ej överklagas. 
Nu har du chansen att påverka din hälsa och ditt testvärde genom att delta i tävlingen och eventuellt vinna en träff med en Personlig tränare där du får ett eget träningsprogram och möjlighet att få fram ditt testvärde, dessutom en uppföljning för att följa din utveckling!
Lycka till!