header_webshop4
Tack vare framgången med den nya boken på svenska inom kinesiologytape, Lär dig tejpa med kinesiologytape kommer vi att att slå ihop våra försäljningskanaler. Det innebär att all vår försäljning av böcker, kinesiologytape, liniment och sporttejp, men även utbildningar samlas under ett företag – Creativ Friskvård i Linköping AB.
All försäljning och leverans kommer från och med 1 januari att ske enbart genom vår webshop creativfriskvard.se/shop. På så sätt kan vi effektivisera vår hantering av produkterleveranser och utbildningar, vilket även ger konkurrenskraftiga priser på våra testade och utvärderade produkter och utbildningar inom kinesiologytape.
Vi kommer även i fortsättningen att fokusera på kvalitetsmärken inom kinesiologytape som vi väljer ut med omsorg. Alla våra produkter använder vi själva på vår mottagning och på våra utbildningar! Läs mer om våra olika sorters tejper här. 
All kursverksamhet samlas under Creativ Friskvård i Linköping AB och givetvis bygger utbildningarna på Lär dig tejpa med kinesiologytape. Här på hemsidan hittar du även vår tejpskola och några tips i samband med applicering av kinesiologytape.
Under 2015 kommer vi att möta den efterfrågan som finns för utbildningar på plats på kliniker, mottagningar och arbetsplatser. Är du intresserad av en utbildning på plats hos dig? Kontakta oss för en offert!
Gott Nytt År!
lär dig tejpa ,ed kinesiotejp
Pierre Söderfjord
pierre@creativfriskvard.se