Uppföljaren är här!

Unik fackbok om tejpning med kinesiologytape

– full med mängder av tejpningar för den nedre delen av kroppen

Nu har vi äntligen fått den nya boken Tejpa med kinesiologytape – Fot & Ben från tryckeriet. En helt ny bok som vi har jobbat stenhårt med sedan i höstas. Den här boken är en uppföljare till vår första bok på svenska om kinesiologytape Lär dig tejpa med kinesiologytape.
Den släpps nu på fredag den 6 maj i samarbete med SISU Idrottsböcker och deras medlemmar får möjligheten att vara först ut att beställa.
I den här nya boken, hårdband och 80 A4 sidor i fullfärg får du lära dig fler än 60 olika tejpningar med kinesiologytape avsedda för den nedre delen av kroppen. Materialet i boken bygger på den av författaren tidigare utgivna boken ”Lär dig tejpa med kinesiologytape” som gavs ut 2014 men har kompletterats med en mängd nya tejpningar och varianter på tidigare beskrivna tejpningar.
Boken är som tidigare indelad i flera kapitel som behandlar en rad olika områden inom kinesiologytape. Varje kapitel är tydligt indelat efter de områden av den nedre delen av kroppen som berörs som höft, ben och fot. För att öka förståelsen och göra läsningen så stimulerande som möjligt är boken rikligt illustrerad med många steg för steg bilder i färg och försedd med en beskrivande text på svenska.
I boken får du svar på många frågor som berör kinesiologytape, bland annat hur du tejpar:

  • Höftartros
  • Löparknä
  • Benhinneinflammation
  • Hälseneinflammation
  • Knäsmärta
  • Nya tekniker som hålteknik och vävteknik

Med den här fristående boken vänder jag mig till dig som är intresserad av att lära dig tejpa med kinesiologytape med fokus på den nedre delen av kroppen, oavsett tidigare erfarenhet eller utbildning.
Nu har även du möjlighet att beställa Tejpa med kinesiologytape – Fot & Ben till ett exklusivt introduktionspris i vår webbshop. Passa även på att beställa ett av våra Tejppaket till ett mycket reducerat pris för att komma igång med tejpningen på en gång!
Fram till 31 maj kan du köpa boken för endast 275kr (ordinarie pris: 375kr).