Nu söker vi fler återförsäljare!

Då efterfrågan på kinesiologytape har ökat kraftigt på senare tid har vi fått flera förfrågningar om att bli återförsäljare av våra produkter. Nu har vi bestämt att utveckla den delen av verksamheten och öppnar därför upp för fler att bli återförsäljare. Vi söker nu dig som vill öka intäkterna på din mottagning eller klinik eller du som förbrukar stora mängder kinesiologytape och vill få ner dina inköpskostnader men även bedriva försäljning till kunder och patienter.
Vi har egen import av kinesiologytape sedan 2008 från välrenommerade tillverkare i Kina och Korea. Vi testar och utvärderar produkterna kontinuerligt för att säkerställa kvaliteten. Vi använder oss av dessa produkter själva på vår mottagning och även på alla våra kurser i kinesiologytape som vi håller runt om i landet.

Önskar du bli återförsäljare?

Kontakta Pierre Söderfjord för mer information och för att erhålla en rabattkod som ger dig minst 40 % rabatt på ordinarie priser (ej redan nedsatta produkter eller paket). Alltid fraktfritt vid beställningar över 500 kr. Din leverans skickas inom 1-2 dagar. Vi levererar idag till flera landsting, statliga verk, vårdcentraler men även mottagningar, kliniker och idrottsföreningar.

Kurser och utbildningar

Vi etablerar gärna ett samarbete kring kurser och utbildningar. Dessa bygger på boken vi publicerat Lär dig tejpa med kinesiologytape den första och enda boken på svenska med över 80 olika tejpningar, rikligt illustrerade i färg och tryckt i A4 format på tjockt papper.

Våra märken

De olika märken och tillverkare som vi för på vår mottagning och i vår webshop är alla testade och utvärderade av oss i olika miljöer för att motsvara våra krav på produkten. De ska vara latexfria med god vidhäftning och ventilation i kombination med adekvat stretchbarhet. Vi vill även ha ett urval av längder och bredder som matchar den efterfrågan som finns.

Kindmax

Vår storsäljare till privatpersoner, föreningar och kliniker. Finns i en mängd olika färger, bredder och längder. Färdigskurna applikationer och precuts på rulle. Lite mjukare underlagspapp. Används av oss på mottagningen och på våra utbildningar. Mycket prisvärd!

Ares Sports

För dig som ställer lite högre krav på vidhäftning och vill ha en styvare underlagspapp. Fyra olika färger och två olika längder på 5cm bredd. Exklusivare förpackning och lite utförligare instruktioner följer med förpackningen. Säljs framförallt till kliniker och fotterapeuter. Används av oss på utsatta ställen och idrottare. Ares Sports är även allergicertifierad!

Tmax Tape

För dig som kräver extremt god vidhäftning. Används framförallt av idrottare som tränar mycket och duschar ofta. Finns i en färg (gul) och en längd/ bredd 5m x 5cm. Innehåller 98% bomull och 2% lycra och är givetvis latexfri. Används även till att tejpa häst och hund. Vi använder den framförallt till elitidrottare och när vi tejpar fötter på den som svettas mycket.
Kontakta gärna Pierre för mer information om att vara återförsäljare!